Novi Sad
14.11.2011.
08:47 > 08:51
Centar za emotivnu podršku i prevenciju samoubistva "Srce" uveo je novi vid komunikacije sa korisnicima.
  • Anonimno

    02.01.2019 10:49
    Gospod voli malu decu.
    -------
    Isus blagosilja decu.Gospod sa vama.Zbog radi velike Božje ljubavi,milosti,dobrote i oprostivosti kakvu ima prema svima kroz Isusa Hrista,našeg jedinog Spasitelja,milosrdnog utešitelja i svake bolesti iscelitelja,neka vas u godini novoj izobilno blagoslovi Gospod,zdravlja,mira,blagostanja i svako dobro neka vam podari Gospod,molimo i zahvaljujemo u ime Isusa Hrista,milosrdnog utešitelja,svake bolesti iscelitelja i našeg jedinog Spasitelja.Amin. - Sa malim zakašnjenjem,srećna vam godina nova,a za unapred,srećan vam i blagosloven Božić i rodjenje Hristovo,kao i svima kojima je rodjendan na Božić,neka je rodjendan blagosloven i srećan. - Lep pozdrav,poštovanje,a koliko je do mene,Božji blagoslov vama,svima i vašim bližnjima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna